Wales 2018

Wat begon als een plan om een lang weekend naar Wales te gaan, eindigde in een minivakantie van een week.

We waren nog nooit in Wales geweest en waren voorbereid op het typische slechte weer, gelukkig hadden we slechts één dag regen. Alle anderen waren gevuld met blauwe lucht en zon ..

De eerste stop was Solihull, waar Olli werd geboren. Niet dat we daar op een zondag veel konden zien, maar we moesten er toch eens passeren.  🙂

Daarna gingen we naar ZipWorld Velocity, een must als je in de buurt bent, zelfs een omweg waard.

Vanaf daar was het richting strand, Black Stone Beach om mee te beginnen. Tot onze verrassing mochten we het strand oprijden en dat hebben we dan ook gedaan. We bleven daar de hele dag en sliepen op het strand.

Toen was het tijd voor wat echt werk, wandelen op de Snowdon, de hoogste berg van Wales.

We sliepen op een nabijgelegen camping, om de volgende dag naar het zuiden te gaan over de HellFire-pas om bij de Claerwen-dam aan te komen. Die gebruikt in de Land Rover reklame.

Na een geweldige nacht op een geweldige plek, hebben we nog wat zitten greenlanen richting Peny Fan. Helaas veranderde het weer die dag en werd voorspeld dat het de volgende dag slecht zou blijven, dus besloten we om naar Averbury te rijden, de stenen cirkel te bezichtigen en later Salisbury te bezoeken.

De laatste stop voor we naar Folkstone gingen, was Stonehenge. Daar we het passeerden, zou het dom geweest zijn om het niet te bezoeken.

Enkele willekeurige foto’s.

Link to album
Some random photo's: