Portugal – Spain 2016 – Day 09

Dag 9 van onze 2016 vakantie

Day 9 of our 2016 holiday

Twee dagen niksen, wat zot doen in de golven (en ondervinden hoe makkelijk zo een golf je op de bodem duwd) en wat zonnen is voor ons meer dan genoeg. Een derde dag zou te veel zijn, dus klaarmaken en terug vertrekken.

Geen zin om helemaal terug tot de baan te gaan rijden kiezen we een andere track om verder te rijden. Dit bracht ons op een paar hellingen en afdalingen die je hart toch wat sneller deden slaan. Maar het zicht van boven was prachtig.

Verder noordwaards rijdend pikken we nog een geocache mee, een restorantje passeren we langs strandjes, al waar je keer op keer surfers aantreft als ze er met hun van geraken.

Na wat pogingen om via los zand tot aan een strandje te raken om te gaan slapen, merken we dat dit totaal onbereikbaar is met een voertuig.

Toch benieuwd naar het strand parkeren we onze Olli en gaan te voet verder. De weg is als een pad naar het paradijs. Kabbelend beekje, fluitende vogels, bomentunnels, een totaal andere wereld.

We zetten onze track verder tot wanneer de weg, weg is. We controleren de kaarten, en ja, er zou een weg moeten lopen, maar in realiteit is er geen weg te zien.

Al bij al geen erg. We staan aan een klif met prachtig zicht. We zien dan wel morgen verder. Nu genieten en slapen.

Naar dag 10

 

Sorry not yet. Soon….

 

Total distance: 96.26 km
Max elevation: 162 m
Min elevation: -16 m
Total climbing: 1617 m
Total descent: -1549 m
Average speed: 35.78 km/h
Total time: 10:11:47
Download file: Portugal2016_Day09.gpx

 

Link to album
Some random photo's: