Laatste Overland

“Ik fluister af en toe : probeer het voor het te laat is.”
We zijn verheugd om de officiële trailer van The Last Overland expeditie te delen. Maak deel uit van de geschiedenis in de maak.#TheLastOverland

#TheLastOverland Website: https://www.lastoverland.com/

In 2019 wordt een van de meest iconische en uitdagende autoritten uit de 20e eeuw nagebouwd door Grammar Productions voor een mijlpaal-tv-serie.

De Far Eastern Expedition van Oxford en Cambridge – The First Overland – schreef geschiedenis in 1955 door als eerste van Londen naar Singapore te rijden.

Dat jonge team inspireerde generaties avonturiers door hun buitengewone inspanningen en toonde voor het eerst vele afgelegen uithoeken van de wereld op film.

Rijdend met de originele 1955 Series One Land Rover (‘Oxford’), zal een van het oorspronkelijke team, Tim Slessor, zich aansluiten bij filmmaker Alex Bescoby en een ervaren team in de remake-geschiedenis van een nieuwe generatie avonturiers.

Deze keer zal het team het pad smeden door enkele van de dichtste jungles, de hoogste bergen en de meest dorre woestijnen op de planeet, en de auto terugbrengen van Singapore naar Londen.

De Last Overland Expedition vertrekt op zondag 25 augustus 2019 vanuit Singapore en wil 100 dagen later in Londen aankomen ..

Be part of history in the making #TheLastOverland